top of page

Povídka z jiných míst se s vámi chce seznámit

Na knize Lami vrcholí závěrečné práce – to ale není překážkou v tom, aby tahle ilustrovaná dvojjazyčná povídka nenavštívila česká a moravská města už teď! Alespoň zprostředkovaně, pomocí prezentace v časopisu Nový Prostor.




















Hádejte – kde je Lami prostřednictvím Nového Prostoru třeba právě teď?


Tady ve Studiu máme časopis Nový Prostor rádi – je to dobré čtení a ještě jeho koupí můžete pomoci někomu, kdo neměl v životě úplně štěstí, dobré rodinné zázemí, přátele, nebo udělal pár chyb, za něž platí vysokou cenu. Takže prostě a jednoduše – bylo téměř záhy jasné, že (nejen) první inzerce na první knížku Studia bude právě v tomhle periodiku!
























Obálka Nového Prostoru č. 585


Nový Prostor je takzvaný streetpaper. To znamená, že ho na ulici (ve kterých městech a kde přesně můžete omrknout tady) čtenářům přímo nabízejí prodejci – často lidé ve složité životní situaci, polovina z ceny časopisu jde pak přímo jim. Pokud uvidíte někoho v červené vestě, s průkazkou a touhle obálkou – neváhejte. Je to takové jarní číslo – najdete v něm spoustu čtení o rostlinách, ale také další zajímavé články (třeba rozhovor o vězeňství nebo romské literatuře). A samozřejmě také naší pěknou reklamu od skvělé grafičky Judity!



bottom of page