top of page

Filip Stretz: Yzyl & Pupo

  • autor: Filip Stretz


Ve vesmíru, jehož tajemství se lidstvo teprve dotýká, se na dalekých planetách, odehrává věčný boj mezi světlem a tmou. Je to bitva, v níž vítězství neznamená pouze vládu nad jednou planetou či galaxií, ale nadvládu nad samotnou podstatou existence - Termosem, starodávným zdrojem nekonečné energie. Lidé, aniž by o tom věděli, jsou součástí tohoto děje. Jejich existence je neoddělitelně spjata s osudem Termosu, a přesto žijí své životy bez tušení o kosmické bitvě, která se odehrává daleko od jejich domova.


Yzyl a Pupo je dobrodružstvím plným magie, nebezpečí a vesmírných záhad, kde se prolíná snová a bdělá realita. Autor vás vede skrz světy, kde může každý z nás změnit běh vesmírné historie, a připomíná, že každý skutek, dobrý či zlý, rezonuje v nekonečném kosmu.


Zapomeňte na to, co jste si mysleli, že víte o vesmíru, a ponořte se do příběhu, kde pravda a fikce se stávají jedním, a kde hranice mezi vědou a fantazií jsou nejen zkreslené, ale úplně překreslené.

O autorovi: Filip Stretz, kreativec a inovátor, se nyní vydává na novou cestu jako autor. Jeho debutem je dobrodružná sci-fi pohádka, která vznikla z jeho touhy po tvorbě a sdílení příběhů, jež ho oslovily. Přestože jde o Filipovu prvotinu, snažil se do ní vložit co nejvíce ze sebe, přičemž klíčovým cílem bylo zachovat autenticitu a jednoduchost. Příběh, který se nám chystá vyprávět, odhalí nejen boj mezi dobrem a zlem, ale také důležitost věřit v to, co nelze vidět očima. Termos s vámi.




bottom of page